Gallup Forum

Kirjaudu sisään

RISC Monitor 2012 -tutkimuksessa pyydettiin vastaajia kertomaan, mitkä ominaisuudet tai luonteenpiirteet kuvaavat heitä. Vastausvaihtoehtoja oli 28 ja ominaisuuksia saattoi valita enintään kuusi. Tyypillisimmillään suomalainen on järkevä, mukavuudenhaluinen, avulias, empaattinen, ahkera ja tavallinen.

 

Lähde: RISC Monitor 2012

2 Comments

  1. Suomalainen on mielestäni melkoisen luotettava, ehkä hiukan jäyhä ja jopa hiljainenkin, mutta myös tarvittaessa avulias. Moni on melkoisen ujo tekemään aloitetta puheessa ja mielelään jää taka-alalle, mutta onhan meitä toisenkinlaisia jotka uskaltavat ja myös käyttävät puhekykyään ihan riitävästi, myös omaan napaan tuijottajia kyllä löytyy ihan riitämiin joille se oma hyöty on tärkein.

  2. Luulenpa , että jokainen meistä kokee Suomalaiset sellaisina, mitä he ovat itse saaneet tavata tuolla elämänsä varrella. Meitä on moneen junaan. Kyllä varmaan luotettavia löytyy, löytyy sieltä puheliastakin väkeä, ainakin meiltä, ilman mitään lisukkeita. Olen huomannut, että sellainen paha piirre tyypillisessä suomalaisessa on , jos puhuu ja hymyilee vain kun on hyvä mieli, tai on positiivinen ja sosiaalinen henkilö ilman väkijuomia, luullaan se on ottanut jotain pillereitä tai viinaa tai muuten sekopää, toisaalta hello suomalaiset , niinkuin Seija jo sanoikin omaan napaan tuijotetaan kyllä paljon, mutta kuinka moni ilkeää tuijottaa napaansa pahassa ja nauraa itselleen. Onneksi meitä on moneksi. Aina joskus löytyy joku avulias suomalainen, mutta nyt tilanne on se mikä on, ja auttajatkin kaipaa apua. Suomalainen sanoo vain, mitäs olit niin tyhmä ja apua ei heru mistään, ellei itse auta itseään ja vähän muitakin. Hyvää huomenta Suomi, sun kansasi valveil on!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *