Gallup Forum

Kirjaudu sisään
Oletko kännyskoopiltasi iPhone, Android vaiko Nokia? Mitä vaaroja ja mahdollisuuksia kesä tuo mukanaan?

iPhone

Olet esteetikko ja edelläkävijä monessa suhteessa. Seuraat uusimpia ruoka-, viini-, design- ja muotitrendejä. Kaipaat paikkoihin, joissa muut eivät ole vielä käyneet. Valta viehättää sinua ja urasi on tärkeä asia sinulle myös lomalla.

Mahdollisuudet

Et mielelläsi matkaile kotimaassa, mutta lähiloma saattaa olla kaukomatkaa parempi tapa toteuttaa tärkeäksi kokemiasi arvoja, kuten eettisyyttä ja ekologisuutta.

Varo!

Mökkeily ja alennusmyynnit. Ilman nykyteknologiaa selviytyminen tuottaa sinulle vaikeuksia. Olet myös tavallista hövelimpi rahankäytön ja luottokortin vinguttamisen suhteen. Pidä varasi, tai kesäiset heräteostokset velkaannuttavat sinut.

 

Android

Olet teknologiafriikki ja itsenäinen piuhasoturi, joka nauttii riskeistä. Etsit tietoa verkosta ja pyrit aktiivisesti seuraamaan teknologista kehitystä. Neuvotkin usein muita ostopäätöksissä. Rakastat autosi huoltoa ja kotisi varustelemista uusimmilla vimpaimilla.

Mahdollisuudet

Aika läheisten kanssa. Olet valmis uhraamaan läheisten kanssa vietettyä aikaa urasi vuoksi. Mieti, miksi? Kesän pakkolomalla kannattaa panostaa aikaan perheen ja ystävien kanssa.

Varo!

Lihominen ja humalaiset haaverit. Rakastat pikaruokaa ja hemmottelet itseäsi mielellään, kaloreista piittaamatta. Varo siis makkaroita, ne voivat jäädä vyötäröllesi! Kun juot, teet sen humalanhakuisesti. Et myöskään mene lääkäriin turhan helposti, vaan mieluimmin odotat, että oireet menevät ohitse. Humalainen haaveri saattaa siis koitua kohtaloksesi, joten mene heti lääkäriin, jos jotain sattuu.

 

 

NOKIA

Kuulut suomalaisten enemmistöön, sillä 84 prosenttia on kännyskoopiltaan Nokia. Olet rauhallinen sovittelija ja viihdyt hyvin kotona. Liikut valtavirran mukana matkatoimiston tai ystäviesi järjestämillä kotimaan matkoilla. Luotat tuttuihin merkkeihin teknologiassa ja ostatkin usein perusmallia olevan edullisen laitteen.

Olet käytännöllinen, mikä näkyy esimerkiksi suhteessa autoosi. Sinulle on tärkeää turvallisuus, etkä piittaa autosi ulkonäöstä. Vierastat tekniikkaa ja harrastat mielellään kotona ruoanlaittoa sekä pidät ajan viettämisestä läheistesi parissa.

Mahdollisuudet

Pidät tarjousten metsästämisestä. Harjoita viettiäsi kesän alennusmyynneissä. Nouseva Elop saattaa aiheuttaa yllättäviä muutoksia uusimpien Nokioiden sielunelämään. Oletko yksi heistä?

Varo!

Urautuminen. Rakastat rutiinejasi, joten ehkä siksi elämäsi ei ole kovin jännittävää. Uskalla tänä kesänä enemmän, niin voit olla syksyllä itseesi tyytyväinen.

 

Kesän kännyskooppi on tulkittu Atlas 2011 –tutkimuksen mielipideväittämien ja matkapuhelinmerkkien käytön korrelaatioiden avulla.

3 Comments

  1. kuakeli-kalle-jarvelainen · 07.07.2012 at 13:29 · Vastaa

    hyvä artikkeli

    • Nokia se olla pitää, kun ei muuta löytyny. Mä en meinannut älytä kaikkien älypuhelilimien päälle mitään, mutta ei ne niin vaikeita ole, vain kalliita hankkia ja maksaa laskut, joten siunattu olkoon tämä nokian tavallisen puhelimen yksinkertaisuus, sen oppii kaikki, siihen löytyy osia ja suomenkielinen ohje. Vaikka olisi kielitaitoa, pitää muistaa, kuinka erilaista on joku puhe englanti ja tietokone kieli.
      Eikä sellainen ole turvallisuuden hakua, jos oisi kalliit laitteet, en niitä ulkomaille veisi. Inspiraation yllyttämänä teemme monet asioita. Saisiko tuon mun nokialaisen tekee ruuan meille, kun kokkaaminen on mulle se köyden veto.

  2. Omistan kyllä Nokian, muuten, muuten en tunnista itseäni tuosta kommentista. En hae turvallisuutta, muuten en matkustelisi kaukaisiin tuntemattomiin paikkoihin jossa ei ainakaan aina voi sanoa olevan turvallisuutta liikaa, ja vieläpä yksin. Tekniikkaa en vierata, eikä rutiinit ole minulle tärkeitä, usein teen ja lähden jonnekin inspiraation yllyttämänä, joskus hetken mielijohteesta. Ruokaa teen jos olen kotona, mutta en sitäkään mitenkään rutiinilla. Minun koko elämä omn ollut mekoisen jännitävää ja yllätyksiä täynnä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *