Gallup Forum

Kirjaudu sisään

Seuraatko aktiivisesti aikaasi? Tunnistatko mielenkiintoisia ilmiöitä – pieniä ja suuria?

Tule mukaan TNS:n uuteen ”trendinhaistelijoiden” erikoispaneeliin.  Pieni ryhmä saa nopeita erikoistehtäviä liittyen tämän hetken mielenkiintoisiin ilmiöihin tai muihin yksittäisiin kiinnostaviin teemoihin. He saavat myös kuulla otoksia muiden havainnoista.

Tehtäviin voi liittyä esimerkiksi valokuvausta tai lyhyitä kirjoitustehtäviä. Parhaat palkitaan aina. Näin pääset myös suoraan viestimään yrityksille & yhteisöille sinusta tärkeistä asioista.

Ole kehityksen kärkijoukoissa! Et tarvitse muuta kuin uteliaan mielen, valppaat silmät sekä mielipiteitä.

Jos olet kiinnostunut kerro meille lyhyesti sähköpostilla osoitteeseen tiitta.vaulos@tns-global.com, miksi haluat mukaan. Olemme yhteydessä sinuun  pikaisesti.

 

14 Comments

 1. Anneli Itäluoma-Alanen · 11.11.2012 at 15:27 · Vastaa

  Uusien tuulien haistelu on ollut aina lempipuuhiani. Ympäristöä ja ihmisiä on kiva havainnoida ja peilata omaa käyttäytymistään ja esimekiksi oman muotimaun muuttumista siihen.

 2. Touko Salo · 14.12.2012 at 21:40 · Vastaa

  Seuraan kehitystä suurissa ja pienissäkin asioissa ja pohdiskelen, ovatko muutokset asioissa ja yhteiskunnassa parempaan vai huonompaan suuntaan. Kehitystä on molempiin suuntiin monissa asioissa!

 3. Anne Luomala · 09.01.2013 at 22:57 · Vastaa

  ”luonnonlapsi” utelias aina valmis uusiin tuuliin, nauttii ja tutkiskelee kaikkea maan ja taivaan väliltä.

 4. Minna Nyrhinen · 31.01.2013 at 10:23 · Vastaa

  Minulla on nyt aikaa ja halua kokea ja tarkkaila uusia ja mielenkiintoisia asioita.Olen halukas menemään tuulta päin,siis jos en tiedä otan mieluusti selvää ja mietin onkohan tämä hyvä ja hauska juttu.

 5. Pauliina Wilson · 05.02.2013 at 15:26 · Vastaa

  Aina silmät, korvat ja mieli avoinna ja tuntosarvet töröllään. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja olemme kaikki osa kaikkea, siksi se kaikki on tärkeää ja vaikuttaa joko suoraan tai mutkan kautta meihin jokaiseen. Haluan kantaa korteni tähän kekoon ja välittää tuntumiani maailman asioista tämän kanavan kautta.

 6. Matti Ruuskanen · 09.03.2013 at 23:31 · Vastaa

  Kaikki hörhöt on taas liikkeellä, ja intoa täynnä kuin ilmapallo! Miksi mennä vauhdilla eteenpäin kun kaikki oli ennen paljon paremmin. Kaikki ilmoittautuneet näkyvät kommenteista päätellen olevan nuorisoa joilla on työpaikka ja tulot kunnosssa. Eli vääristävät kuvan suomalaisista. Tod.näk. asuvat pääkaupunkiseudulla, jolloin tyhmyyden tiivistyminen näkyy ja korostuu!

 7. Antti Piililä · 22.03.2013 at 15:03 · Vastaa

  Olen kiinnostunut asioista ja ihmisistä ja olen ehkä kokenut ja nähnyt keskimääräibtä enemmän. Ainakin olen asunut ja elänyt muissa maissa.

 8. Mika Leivo · 18.04.2013 at 19:32 · Vastaa

  Kevät on aika jolloin unisemmatkin heräävät ja saa kaikkien aistit valloilleen. Aina on mukavaa haistella uusia tuulia ja kokea uusia ilmiöitä. Kevät tuo myös uusia ilmiöitä jota on mukava seurata. Kaikki aistit ovat avoinna uusille haasteille. Keväisin varsinkin on aistittavissa uusia ilmiöitä jota on mukava seurata.

 9. Sotavetaanien juhla oli vaikuttava ja arvokas. Kiitos myös presidentille koskettavasta puheesta.
  Lissabonin sopimuksen mukaan EU:n puolustus nojaa Natoon. Sen mukaan mennään, eikä yritetä pänkittää suomettuneena yksin. Yksin emme ole koskaan pärjänneet, emmekä pärjää jatkossakaan.
  Suomen ja Ruotsin natotyhjiö kohdistaa Venäjän armeijan strategisen painopisteen itärajamme taakse.
  Sen osoitti myös Venäjän onnistunut pommikoneiden harjoitusisku Ruotsiin. Vain Nato reagoi siihen.
  Toivottavasti suomettuminen loppuu ajoissa ja saamme uskottavan maanpuolustuksen varusteluineen.
  Suomi pitää säilyttää itsenäisenä valtiona ja vapaana myös ajatuksissamme.

 10. Hannu Myllynen · 18.06.2013 at 16:09 · Vastaa

  Tiedelehdet eivät täysin hyödynnä tieteen skuuppeja. Tähtitieteestä on omat erikoisjulkaisunsa myös. Olisiko kysyntää mikrokosmoksen ilmiöitä ja teorioita popularisoivalle julkaisulle ja muulle materiaalille? Kari Enqvistin tapaan ja Scientific American ym?

  Miesten pukeutumisen uniformumaisuus ja synkkyys ei voi kauan kestää vaan olen huomaavinani, että värikkyyteen ja persoonalliseen pukeutumiseen on pyrkimys myös miehillä?

 11. Sorvali Eeva-Riitta · 07.08.2013 at 16:18 · Vastaa

  Jahas. Jotain standardia kaipaan lukujärjestykseen tietsikalla.Alhaalta ylös googlessa -ylhäältä alas näissä. Tuo mielipide miesten puvustuksesta oli kaivattu. Se on juhliin mennessäkin kauhean kahlitseva. Miehet näyttävät aivan pingviineiltä. Kravatti vielä viimeistelee koko asetelman.Ei ihme, että ahistaa.Naiset käsittelen seuraavassa osassa.

 12. Marja-Liisa Kaihola · 25.09.2013 at 17:30 · Vastaa

  Asioiden tarkkailu, asioihin perehtyminen ja analyyttinen ajattelu sopivat minulle. Maailmasta ei mielenkiintoiset aiheet lopu ja kirjoittaminen on erittäin mieluisaa. Sitä olen harrastanut lapsesta asti.

 13. Hilkka Palomäki · 26.10.2013 at 16:09 · Vastaa

  no mikä ettei, vierivät kivet….

 14. Hilkka Palomäki · 26.10.2013 at 16:10 · Vastaa

  mielellään uusia tuulia on aina hauska kokea

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *