Gallup Forum

Kirjaudu sisään

Kaksi kolmesta suomalaisesta käyttää sosiaalisia medioita. 18-24-vuotiaiden ikäryhmässä ainoastaan 8 prosenttia ei käytä somea lainkaan ja joka neljäs voisi olla elää ilman sosiaalisia medioita.

Eniten sosiaalisen median käyttöä pyrkivät rajoittamaan 25-34-vuotiaat, sillä heistä joka viides pyrkii vastustamaan virtuaalisten taukohuoneiden kutsua.

Yli 45-vuotiaista 60 prosenttia käyttää sosiaalisia medioita ja joka viides kokee somen tärkeäksi osaksi elämää. Eläkkeelle jääminen lisää kiinnostusta somea kohtaan muutaman prosenttiyksikön verran.

 

Lähde: RISC Monitor 2012

5 Comments

 1. Joulu Pukki · 31.05.2013 at 13:05 · Vastaa

  Tiedän mitä tarkoittaa media, mutta mitä tarkoittaa sosiaalinen?

 2. kyl tää tästä

 3. aksu ankka · 27.08.2013 at 07:31 · Vastaa

  joopa joo

 4. Nykyiset facebookin käyttäjät ovat laajentuneet, kun menen hakemaan seuraa, en todellakaan voi hakea sitä näistä facebookin tai twitterin kaltaisista medioista, missä on mainoksia enemmän kuin omia juttuja. Niin kuin omaa markkinointia sekä huijareita myös , jota kannattaa varoa. Ihmiset kertoo omista illanvietoistaan, kun pitäisi voida kertoa , mitä teen, kun elämä koettelee, vie terveyden, varat, kodin, perheen, kaiken. Silloin kun Ruusunen nukahtaa, mutta tietää osaavansa paljon, en saanut facebookista hyötyä, mutta lehdet kiinnostui, kuinka ruusunen nukahti. Olet oikeassa , sinun pitää itse olla
  sosiaalinen tai vain ulospäin suuntautuva ihminen, minulta meni monta turhaa yötä tämän median lukuun, muka kavereille vastaamiseen ja lopuksi olemiseksi huijatuksi joutumisen kohteeksi. Vaikka kiinnostuttiin nyt enemmän, olen siellä vähemmän. Onko se sitten sosiaalinen media.

 5. Ninni K. · 28.11.2013 at 10:38 · Vastaa

  Mielestäni sosiaalinen media on hiukan väärä sana, koska somessa ihmiset ovat virtuaalisesti toistensa kanssa tekemisissä, ei henkilökohtaisesti livenä, joten uusi termi voisi olla vaikkapa virtuaalissosiaalinen media :)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *