Gallup Forum

Kirjaudu sisään

TNS PäättäjäAtlas2014 -tutkimus selvitti muun muassa hankintapäättäjien ja hankintoihin osallistuvien määriä ja profiileja. Tammi-maaliskuussa 2014 haastateltiin yhteensä noin 3300 yksityisen sektorin ylempää toimihenkilöä.

Tutkimuksen mukaan yksityisen sektorin päättäjien ylin kärki on kaventunut entisestään. Vaikka hankintapäättäjien kokonaismäärä on pysynyt melko samana, on huippupäättäjien määrä pienentynyt selvästi parin vuoden takaisesta. Tämä tarkoittaa, että päättäjinä pysyneillä on entistä enemmän alaisia ja entistä suurempi vastuu.

Päättäjien laajentuneet päätöksentekoroolit  ja alaisten määrän kasvu – mitä mieltä sinä olet näistä muutoksista? Näkyvätkö muutokset sinun työympäristössäsi?

Lähde: TNS PäättäjäAtlas2014

2 Comments

 1. Seija Kärkkäinen · 10.06.2014 at 08:55 · Vastaa

  Hei. Minulle tulee vähän väliä tutkimuskyselyitä Gallup Forumilta, niinkuin olen halunnutkin. Mutta lisäksi saan kyselyitä hämmästyttävän samanlaisesta, Gallup F orumista, jonka sähköpostissa kyselylomakelinkit eivät aukea suoraan, vaan ne pitäisi kopioida. En ole näitä ruvennut aukaisemaan, koska epäilyttää mitähän pöpöjä sisältävät.

 2. Tiia Isoviita · 10.06.2014 at 10:05 · Vastaa

  Hei Seija ja kiitos viestistäsi.

  Voitko välittää nämä epäilyttäviä linkkejä sisältävät sähköpostit osoitteeseeni (tiia.isoviita@gmail.com)?
  Tarkistan ne puolestasi.

  Mukavaa viikkoa!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *