Gallup Forum

Kirjaudu sisään

Kuohuviinipulloja poksauttelevat ovat taustoiltaan selvästi monipuolisempi ryhmä kuin esimerkiksi jääpaloja viskilasissaan kilistelevät. Muita useammin kuplivilla skoolailevat varttuneemmat naiset. Myös esimerkiksi asuinpaikka, asema työelämässä ja elämäntilanne korreloivat jonkin verran kuohuviinin ja samppanjan juomiseen.

Yleistäen voisi todeta, että kuohuviiniä kuluttavat ovat sosiaalisia ja aktiivisia ihmisiä, joiden mielestä elämässä on tartuttava eteen tuleviin mahdollisuuksiin. Yleisiltä kulutusasenteiltaan he ovat kokeilunhaluisia ja laatua arvostavia, ekologisuutta unohtamatta. Ylimääräisen rahan he laittavat muita useammin ulkona syömiseen ja juhlimiseen, matkusteluun, kodin sisustamiseen sekä erilaisiin sijoituksiin.

Kuohuviiniä juovat ovat hyvin perillä asioista ja muun muassa lukevat säännöllisesti sanomalehtiä. Hieman muita useammin he tulevat samalla katsoneeksi miten pörssikurssit kehittyvät. Ja joka kolmas kuplivien ystävä saa usein mainoksista hyviä vinkkejä ruoanlaittoon.

Mikä on sinun juhlajuomasi? Oletko sinä tyypillinen kuohuviinin nauttija?

Lähde: TNS Atlas

2 Comments

  1. Esko Korhonen · 29.12.2014 at 23:53 · Vastaa

    Freixenet cava reserva dulce

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *