Gallup Forum

Kirjaudu sisään

Iloisia uutisia kaikille Gallup Forum -panelisteille: Nyt voit käyttää tutkimuksiin osallistumisesta keräämäsi pisteet myös hyväntekeväisyyteen!

UNICEF (United Nations Children´s Fund) on YK:n lastenjärjestö. Järjestö on perustettu vuonna 1946 ja se on auttanut mm. Suomen lapsia vuosina 1947-1951. Nykyään UNICEF toimii yli 190 maassa ympäri maailman ja tekee työtä heikoimmissa asemissa olevien lasten hyväksi uskonnosta, kansalaisuudesta tai poliittisesta vakauksesta riippumatta. Työ perustuu YK:n lapsen oikeuksien sopimukseen.

Järjestö ei saa rahoitusta YK:lta, vaan toiminta perustuu täysin lahjoituksiin. Noin kolmasosa lahjoituksista tulee yksityishenkilöiltä, loput eri maiden hallituksilta ja yrityksiltä. Vuonna 2013 UNICEFin kansainvälinen vuosibudjetti oli noin 4,2 miljardia dollaria. Varat käytettiin pitkäkestoiseen kehitysyhteistyöhön, hätäapuun ja vaikuttamistyöhön.

Sinun tuellasi UNICEF kumppaneidensa kanssa…
– rokottaa hengenvaarallisia tauteja vastaan
– toimittaa puhdasta vettä
– varmistaa laadukkaan koulutuksen
– suojelee lapsia hyväksikäytöltä ja
– auttaa hätätilanteissa.

TNS Gallup on aloittanut kuukausittaiset lahjoitukset UNICEF-hyväntekeväisyysjärjestön Lastenrahastoon. Sinäkin voit kantaa kortesi kekoon, sillä voit käyttää tutkimuksiin osallistumisesta ansaitsemasi pisteet nyt myös UNICEFin hyväntekeväisyys-lahjoituksena! Jokaista 500 kerättyä pistettä vastaan voit lahjoittaa 5 euroa UNICEFIN toimintaan oman Gallup Forum -profiilisi kautta. Lahjoituspolku Oma Gallup Forum -sivulla on seuraavanlainen: Palkkiot -> Lunasta -> Hyväntekeväisyys.

Tervetuloa mukaan hyväntekeväisyystalkoisiin!

Lahjoitatko sinä hyväntekeväisyyteen säännöllisesti?

Artikkelikuva: UNICEF/NIGB2010-00533/Pirozzi
Tekstilähde UNICEF.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *