Yleistä

Jokaisesta loppuun asti vastatusta nettilomakkeesta hyvitämme pisteitä henkilökohtaiselle käyttäjätilillesi. Kun pisteitä on koossa palkintoon vaadittava määrä, voit lunastaa pistesivuilta palkkion joka tulee sinulle sähköpostilla samaan osoitteeseen kuin tutkimuskutsut.

Pisteiden kertyminen

Kaikki loppuun asti täyttämäsi Kantar Forumin tutkimuslomakkeet kerryttävät pistesaldoasi. Yksittäisestä tutkimuksesta saatavien pisteiden määrä vaihtelee sen mukaan, mikä on tutkimuksen vastaamiseen kuluva aika, tutkimuksen kohderyhmä ja tutkimustyyppi.

Pistesaldo

Tutkimuksesta saatavien pisteiden määrä näkyy sähköpostikutsussa ja tutkimuslomakkeen lopussa vastattuasi tutkimukseen. Voit tarkastella pisteiden kertymistä Kantar Forumin henkilökohtaisella sivullasi. Tutkimuksesta annetut pisteet tulevat näkyville heti kun olet vastannut tutkimukseen. Joissain tapauksissa pisteet joudutaan lisäämään manuaalisesti jälkikäteen jolloin uudet pisteet lisätään pistesaldoosi tutkimuksen kenttätyöajan päätyttyä.

Henkilökohtaiselta sivulta voi myös tarkistaa aiemmat pistetapahtumat selaamalla pistesaldon historiatietoja.

Palkkioiden lunastaminen

Kun sinulla on koossa palkkioon oikeuttava määrä pisteitä, voit lunastaa haluamasi palkkion "Lunasta" painikkeella. Saat tiedon maksetusta palkkiosta sähköpostiviestillä kun olemme käsitelleet palkkiopyyntösi. Palkkion käsittelyyn on hyvä varata aikaa viikosta kahteen. Jos valitset palkkioksi lahjakortin, sinulle toimitetaan sähköpostilla koodi jonka voi käyttää ostoksiin jossain valitsemassasi verkkokaupassa.

Lahjakortin koodi annetaan yleensä valitsemasi verkkokaupan sivuilla maksaessasi ostoksia ja lahjakortin arvo vähennetään ostoksien summasta. Lunastetut pisteet vähennetään henkilökohtaisesta pistesaldostasi joka näkyy Kantar Forumin henkilökohtaisella sivullasi.

Palkkiot

Lista pisteillä lunastettavista palkkioista on nähtävissä palkkiosivulla.

Palkkion voi lunastaa vain, jos pistesaldossasi on vähintään palkkioon oikeuttava määrä pisteitä. Kaikkia pisteitäsi ei tarvitse käyttää kerralla. Lunastetut pisteet vähennetään pistesaldostasi ja käyttämättä jääneet pisteet jäävät käytettäväksi myöhemmin. Palkkioita voi lunastaa enintään pistesaldossa olevalla määrällä.

Kantar ei ole vastuussa palkkiot toimittavan verkkokaupan tai tahon mistään toiminnasta, kuten toimituksista, tuotteista, palveluista tai takuuehdoista.

Kantar voi luovuttaa palkkion saajien yhteystiedot palkkion toimittavalle yhteistyökumppanille palkkion toimittamista varten.

Pisteiden voimassaolo

Pisteet ovat voimassa Kantar Forumin jäsenyytesi ajan. Jäsenyyden loppuessa tietosi poistetaan ja et voi enää käyttää pisteitäsi. Tilanteet, joissa jäsenyys päättyy on luettavissa Säännöt ja jäsenyysehdot sivulta

Lahjakorttien toimittaminen

Lahjakortti lähetetään aina Kantar Forumille ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseesi, joka on sama johon saat kutsuja tutkimuksiin. Varmista että olet tarkistanut täm?n sähköpostiosoitteen saapuneet kansion. Tarkista että osoitteesta forum@kantar.fi tulleet viestit eivät ole menneet roskaposteihin tai jääneet palomuuriin.

Voit tarkistaa voimassa olevan sähköpostiosoitteesi Omat tiedot sivulta

Joskus lahjakorttien käsittely saattaa kestää viikosta kahteen. Jos et saa lahjakorttia kahden viikon kuluessa lunastamisesta, olethan yhteydessä meihin joko sähköpostitse osoitteeseen forum@kantar.fi tai ilmaiseen palvelunumeroon 0800-19889.