Gallup Forum

Kirjaudu sisään

Large group ofabstract people icons

 

 

 

 

 

Kantar TNS on auttanut yrityksiä selvittämään kuluttajien mielipiteitä jo vuodesta 1945, jolloin yritys perustettiin nimellä Suomen Gallup Oy. Tutkimuksia tehdään puhelimitse, kirjeitse ja internetissä käyttäen Gallup Forum -paneelia. Kantar TNS toimii yli 80 maassa. Olemme osa Kantaria, joka kuuluu maailman johtaviin dataa, näkemystä ja konsultointia tarjoaviin yrityksiin.

Gallup Forum

Gallup Forum on markkinatutkimusyritys Kantar TNS:n internet-paneeli, jonka yli 50 000 jäsenen vastaajakanta on valittu kuntakohtaisena satunnaisotantana edustamaan suomalaisia.

Yritykset, järjestöt ja julkinen sektori ovat kiinnostuneita tuotteitaan ja palveluitaan käyttävien ihmisten mielikuvista ja asenteista. Mitä enemmän ne tietävät siitä, mitä nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat, kansalaiset ja kuluttajat ajattelevat, sitä helpommin ne voivat parantaa tarjoamiaan tuotteita ja palveluita.

Gallup Forumin jäsenten mielipiteet ovat kriittisiä monenlaisen kehityksen kannalta. Panelistien mielipiteiden  avulla voidaan luoda uusia tuotteita, vaikuttaa kaupan tuotteisiin, tarjottuihin palveluihin, mainontaan ja tulevaisuuden suunnitteluun.


Kuva: UNICEF/ Pirozzi

Yhteydenotot ja palaute

Ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Gallup Forum Helpdeskiin:
p.0800-19889
gallupforum@tns-gallup.fi