Gallup Forum

Kirjaudu sisään

Mittauksen avulla selvitetään suomalaisten internetin käyttöä suurimmilla suomalaisilla verkkosivustoilla. On tärkeää, että rekisteröit kaikki tietokoneet, joilla käytät internetiä, jotta tutkimuksen luotettavuus pysyy korkealla tasolla.  Laitteensa mukaan rekisteröineillä on mahdollisuus kerryttää pisteitä ja lunastaa niillä palkintoja (liittyen mm. kirjallisuuteen, elokuviin, designiin, urheiluun, hyväntekeväisyyteen, ruokaan tai musiikkiin) tai arpoja 1000 e lahjakorttien arvontoihin.

Pyydämme sinua ilmoittamaan pidemmistä lomista tai muista ajanjaksoista,  jolloin et käytä internetiä. Tämän voit tehdä osoitteessa:  http://metrixpaneeli.gallupforum.fi/Panelist/Login

Käytät kirjautumiseen samoja tunnuksia kuin Gallup Forum-paneelisivulla oma.gallupforum.fi. Jos olet unohtanut salasanasi, saat sen uudistettua osoitteesta: https://fi.mysurvey.com/index.cfm?action=Main.forgotPassword.

Mittaamme ainoastaan internetin käyttöäsi ainoastaan valituilla suurimmilla suomalaisilla nettisivuilla. Vierailusi näillä sivustoilla käsitellään anonyymisti, eikä meillä ole mahdollisuuksia rekisteröidä netin käyttöäsi muilla kuin nettisivuilla, jotka löytyvät seuraavalta listalta: TNS Metrix sivustot

Kenenkään yksittäisen panelistin tietoja ei raportoida sellaisenaan, vaan tietoja käsitellään yleisellä tasolla – esim. ”Median A käyttäjistä 40% on naisia, kun taas median B käyttäjistä naisia on vain 22%.”

Kiitos avustasi! Vastaamme mielellään mahdollisiin kysymyksiisi. Voit aina olla meihin yhteydessä osoitteessa gallupforum@tns-gallup.fi tai numerossa +358 43 8250433 (ma –pe 9-20)